Zomermarkten en avondbraderieën.

De komende tijd gaan er weer een aantal wekelijkse markten en braderieën van start. In Egmond aan Zee is de markt op woensdagavond al begonnen op 1 juni. Vanaf juli zijn ook in Schoorl en Groet de wekelijkse avondmarkten te bezoeken.

Op maandagavond is er in Groet een zomeravondbraderie van 17.00 uur tot 21.00 uur. U vindt de kraampjes rondom het Witte Kerkje in Groet.

Een dag later, op dinsdag is er in het centrum van Schoorl een gezellige avondmarkt. Deze is ook van 17.00 uur tot 21.00 uur. De eerste markt in Groet is op maandag 4 juli en in Schoorl op dinsdag 5 juli.

Vooruitlopend op deze markten is er een gezellige jaarmarkt in Schoorl op zondag 19 juni. Vanaf half 11 bent u welkom in het centrum om langs de kraampjes te wandelen.


Ook in Bergen gaan binnenkort weer de kunstmarkten van start. Op donderdagavond kunt u de markt vinden rondom de Ruïnekerk in Bergen. Op 30 juni is de eerste markt vanaf 17.00 uur te bezoeken. Op zondag 19 juni is de eerste kunstmarkt in Bergen aan Zee. Op de C.F. Zeijlerboulevard vindt u deze markt. De andere data voor deze markt en alle andere markten in de regio zijn te vinden op de website.

Zaterdag 18 juni is er een midzomernachttocht die om 19.00 start. Een week later is er “Wat krioelt er in het poeltje?”, waarbij u met de boswachter gaat ontdekken wat er allemaal leeft in het poeltje achter het bezoekerscentrum. Op zondag 3 juli kunt u het Schoorlse bos- en duingebied verkennen met de Segway. En natuurlijk rijdt de Zonnetrein elke woensdag en zondag ook om u te laten genieten van onze prachtige omgeving!

En wist u dat u elke dinsdagavond welkom bent bij Jeu de Boulevereniging om deel te nemen aan het Eurotournooi? Van 19.15 tot 23.00 wordt er elke week gespeeld en gastspelers zijn van harte welkom. U vindt de baan aan de Sportlaan in Schoorl.


Dit is slechts een greep uit alle activiteiten die de komende weken worden georganiseerd in Schoorl en omgeving. Kijkt u eens op onze website voor meer informatie over evenementen en vele accommodaties waar u tijdens uw verblijf in Schoorl kunt overnachten.